miercuri, 21 iulie 2010

Tort cu piept de pui si cascaval


Va mai amintiti de baietelul prietenilor nostri, cine mi-a sugerat sa pun nuca de cocos in clatite? Duminica am sarbatorit ziua lui de nastere. Dorinta lui era sa aiba un tort sah (mama lui este experta in realizarea acestui tort) si unul sarat cu carne. Nu de mult am citit intr-o revista despre acest tort cu piept de pui si cascaval, si i-am facut.

Am taiat cubulete 700g de piept de pui dezosat si l-am condimentat cu sare.
Am uns o tava rotunda (diametrul fiind de 26cm) cu unt si am tapetat-o cu gris (trebuia cu pesmet, dar eu n-am avut).
Am rostogolit cubuletele de pui in faina, in 4 oua batuta si in cascaval (am presarat 400g de cascaval) si le-am pus in tava unsa.
La sfarsit am pus 200ml de frisca pentru gatit condimentata cu nucsoara si l-am vopt 70 de minute.
Decorul este din pasta de tomate si foi de patrunjel.

2 comentarii: